Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Neten rendeltem a Jatekhostról...

Neten rendeltem a Jatekhostról egy 6slotos szervert kb 17 00 kor és még nem írtak már a pénzt is elküldtem és szóltam is hogy elvam küldve ugye holnap írnak?

Figyelt kérdés

2014. nov. 17. 22:02
 1/1 anonim ***** válasza:

"2.3. A Bérlő által az űrlapra felvitt adatok elküldése (regisztrálása) szerződési ajánlatnak minősül. A Szolgáltató a Bérlő ajánlatának megérkezését elektronikus úton haladéktalanul köteles visszaigazolni. Amennyiben a visszaigazolás a Bérlő ajánlatának küldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg, a Bérlő ajánlati kötöttsége megszűnik.

2.4. Szolgáltató a visszaigazolásban tájékoztatja megrendelőt, hogy az ajánlatát elfogadta. A szerverbérleti szerződés a visszaigazoló levél elektronikus úton történő megérkezésekor és a bérleti díj befizetésével együttesen jön létre. Az ajánlat és a visszaigazolás akkor tekintendő a másik szerződő félhez megérkezettnek, mikor az a másik számára hozzáférhetővé válik. A bérleti díj akkor tekintendő teljesítettnek, mikor az a Szolgáltató bankszámláján jóváírásra került.

2.5. Szolgáltató a megrendelt szolgáltatásokat a szerződés létrejöttétől számított legkésőbbi hetedik napon belül biztosítja."

Forrás: Játékhost Általános Szerződési Feltételei ( [link] )

Tehát:

- Maximum 48 óráig (2 napig) várhatsz a visszaigazoló e-mailre és

- A szerződés létrejöttéről számított legkésőbb 7 napon belül biztosítják a szerverelérést.

2014. nov. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!