Papa mama kérdése:
Miért nem enged csatlakozni a Wifi-hez?
Figyelt kérdés
Szóval iskolába vagyok és van ott több nyilt wifi is de telefonal nem lehet rá menni mert csak kérri az "ip-cimmet" kérri kérri és nem csatlakozik.. elvielg csak gépel lehet rá menni mert vallami kódszerüséget kell be irni valaki adna valami felvilágositást hogy ezt még is hogyan tudnám meg oldani hogy rátudjak csatlakozni ?2014. nov. 15. 20:48
1/10 anonim válasza:
Milyen IP-címet kér? Nem inkább jelszót?
2/10 A kérdező kommentje:
ugye bár a telefon amikkor csatlakozik irja hogy " IP-cim" lekérése és azt irja ki végig mivel nyitott WIFI ezért nincs jelszó
2014. nov. 15. 20:53
3/10 anonim válasza:
Ezt nem értem. Nekem nyitott Wifi esetén nem ír ki ilyet a telefonom. Kiírja az elérhető Wifi-ket és rányomok amelyikhez csatlakozni akarok. A Wifi IP-címét eleve nem tudhatod.
4/10 A kérdező kommentje:
az a lényeg hogy nem enged csatlakozni ... hogyan oldajm meg ezt a gondot ?
2014. nov. 15. 20:59
5/10 anonim válasza:
Mivel iskoláról van szó, legegyszerűbb ha megkérdezed a többieket, hogy ők hogyan csatlakoznak.
6/10 A kérdező kommentje:
kérdeztem de csak laptopal tudnak rácsatlakozni mert a gépen van olyan opció talán amibe kell irni valamit és akkor lehet rácsatlakozni de nem jelszó még mi elött félre értés esne
2014. nov. 15. 21:03
7/10 anonim válasza:
Magyarországon van ez? Nekem van laptopom, telefonom, de nyitott wifi esetén csak a neve kell, jelszóval védett esetén természetesen a jelszó is. Milyen telefonod van?
8/10 A kérdező kommentje:
Lg F6 igen magyarországon van :)
2014. nov. 15. 21:08
9/10 anonim válasza:
Az is lehet,hogy MAC szűrés van beállítva a routeren.
Ez esetben nyílt wifi-nek látod de nem tudsz rá csatlakozni,mert a router nem ismeri a telefonod MAC azonosítóját.
10/10 A kérdező kommentje:
ezt nem lehet kiküszöbölni valahogy ?
2014. nov. 15. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!