Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kérnék segítséget, hogyan...

Wadmalac kérdése:

Kérnék segítséget, hogyan tegyem viszonylag használhatóvá a döglődő firefoxot. Ötlet az ezredik "az oldalon futó parancsfájl nem válaszol" jellegű hibákra?

Figyelt kérdés

A munkahelyi gépemről lenne szó, egy P4P800E alaplapon szenvedő 2,7 GHz proci kínlódik 2 GB rammal egy Win7-tel elátkozva. Ez alapból nem valami vidám konfiguráció, de már agyam megáll az állandó keringő kék karikától, ha véletlenül kettőnél több lap van egyszerre megnyitva a Mozilla Firefoxban.

Ismétlem, munkahelyi gép, tehát a "telepíts jobb böngészőt" jellegű gyógymódszerek nem fognak működni.

Remélem van valami plugin, ami segíthet.

Talán a googleads sok xara a hunyó, az Adblock Plus fent van, de úgy látszik, Google ellen az kevés.

2014. nov. 10. 13:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na ezek a válaszok nekem is jól jönnek, köszi hogy reklámoztad másik kérdésnél ezt a kérdést Wadmalac :D Csacsi2-nek meg mennek a pacsik!
2014. nov. 26. 18:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Nincs mit, gondoltam, hogy másnak is jól jön. :)
2014. nov. 28. 07:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves csacsi2-t szerintem fogom még zaklatni, mert láthatóan fényévekkel jár előttem pc-s tudásban. :)
2014. nov. 28. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!