Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gamer gép (You Tube)?

Gamer gép (You Tube)?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

A YouTube-on szeretnék egy csatornát készíteni amin inkább Gamer gép összerakás (tippek stb..) lennének.Magyar YouTube-on nem találtam sok olyan videót amibrn számítógépet raknak össze (csak gondolatban)

Szerintetek működne 1 ilyen csatorna? Köszönöm a válaszokat

2014. nov. 9. 21:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
De sok pénzed van.
2014. nov. 9. 21:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom értetted e csak egy konfig lenne nem összerakás csak tippek !
2014. nov. 9. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Engem például érdekelne egy olyan csatorna, ahol tömören, szakszerűen, közérthetően elmagyarázzák, mire kell figyelni egy gép összeállításánál, minden részben tematikusan felvezetve, hogy milyen konfigurációt fogunk látni. Olyan viszont nem érdekelne, hogy egy 13 éves húsz percen keresztül dadogva olvas fel wikipédiáról, hogy milyen a Call of Duty gépigénye. Remélem segítettem :)
2014. nov. 9. 21:28
 4/16 A kérdező kommentje:

Igen köszi a választ :) Csak 1 baj van velem :(

14 lettem 2 hónapja és hááát nem nagyon mutál a hangom . 1kicsit lehet hallani csak. Az szerinted hátrány lenne? (Későn érő vagyok elvilrg)

2014. nov. 9. 21:41
 5/16 anonim ***** válasza:
A hang csak másodlagos. A fő kérdés az, hogy mit tudsz felmutatni ebben a témában. Ennyi idősen sokan hiszik azt, hogy csak mert meg tudnak szólalni egy adott témában, értékes tudással is rendelkeznek. Pedig az esetek 99%-ában nem így van, ezért is látni rengeteg "tutorial" videót ettől a korosztálytól, amelyekre jellemző, hogy semmi újat nem mutatnak. Persze nem vagyok tisztában a te háttereddel, ha te úgy érzed, hogy tudsz olyat mondani ebben a témában, amit az ember nem talál meg az első google keresésre, akkor hajrá. Ha pedig nem, akkor nincs értelme erőltetni, mert a negatív visszajelzések miatt csak csalódás érhet.
2014. nov. 9. 22:15
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Szeretnék egy adott témában pl : processzorok elmondani hogy milyen procinak milyen lap kell mert nem mindig tudják az emberek.Elmondanám hogy ha xy játékkal játszol akkor annak ajateknak amd /nvidia vidikari kell

2014. nov. 10. 06:42
 7/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem erőltesd a dolgot, és ezt ne sértésnek vedd.De az alapján amit írtál nem igazán értesz hozzá.Ugyanis nincs olyan hogy ehhez meg ehhez a játékhoz akkor csak Nvidia kártya jó vagy csak amd.Az lehet hogy,ha pl.: Nvidia logó van a játék elején akkor valamivel jobban fut egy nv kártya alatt de egyáltalán nem biztos mert ha példának vesszük az assassin's creed 4-et akkor egy alsó kategóriás gt 630-on lehet el sem indul míg egy közép kategóriás amd r7 265-ön akár már magas beállításokon is tudsz játszani.Az meg hogy milyen cpu-hoz milyen alaplap kell meg egy google keresés.De vannak olyan oldalak ,ahol úgy tudsz össze rakni gépet hogy az egymáshoz nem illő alkatrészeket nem engedi összerakni.

Tehát szerintem is csalódás lesz inkább gondold át és várj egy kicsit, vagy pedig valami teljesen másba kezdj bele.Ha megbántottalak bocsánat nem állt szándékomban.

2014. nov. 10. 20:09
 8/16 A kérdező kommentje:
Koszi .nem bantottal meg Ment a zold kez :'
2014. nov. 11. 06:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia megint #7-es vagyok még annyit, hogy persze ezt neked kell tudni és ha úgy gondolod müködne akkor vágj bele! Ha úgy döntesz akár erről akár másról csinálsz csatornát ha gondolod adhatsz linket én szívesen megnézem.
2014. nov. 11. 09:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon kószi :) pár nap krll míg megcsinálom,mert vágas stb... Majd gyere vissza pentrk vagy szombat fele de ha akarod kuldok pm et is :)
2014. nov. 11. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!