Gamer gép (You Tube)?
Sziasztok !
A YouTube-on szeretnék egy csatornát készíteni amin inkább Gamer gép összerakás (tippek stb..) lennének.Magyar YouTube-on nem találtam sok olyan videót amibrn számítógépet raknak össze (csak gondolatban)
Szerintetek működne 1 ilyen csatorna? Köszönöm a válaszokat
Igen köszi a választ :) Csak 1 baj van velem :(
14 lettem 2 hónapja és hááát nem nagyon mutál a hangom . 1kicsit lehet hallani csak. Az szerinted hátrány lenne? (Későn érő vagyok elvilrg)
Köszi a választ :)
Szeretnék egy adott témában pl : processzorok elmondani hogy milyen procinak milyen lap kell mert nem mindig tudják az emberek.Elmondanám hogy ha xy játékkal játszol akkor annak ajateknak amd /nvidia vidikari kell
Szerintem nem erőltesd a dolgot, és ezt ne sértésnek vedd.De az alapján amit írtál nem igazán értesz hozzá.Ugyanis nincs olyan hogy ehhez meg ehhez a játékhoz akkor csak Nvidia kártya jó vagy csak amd.Az lehet hogy,ha pl.: Nvidia logó van a játék elején akkor valamivel jobban fut egy nv kártya alatt de egyáltalán nem biztos mert ha példának vesszük az assassin's creed 4-et akkor egy alsó kategóriás gt 630-on lehet el sem indul míg egy közép kategóriás amd r7 265-ön akár már magas beállításokon is tudsz játszani.Az meg hogy milyen cpu-hoz milyen alaplap kell meg egy google keresés.De vannak olyan oldalak ,ahol úgy tudsz össze rakni gépet hogy az egymáshoz nem illő alkatrészeket nem engedi összerakni.
Tehát szerintem is csalódás lesz inkább gondold át és várj egy kicsit, vagy pedig valami teljesen másba kezdj bele.Ha megbántottalak bocsánat nem állt szándékomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!