Youtube kérdések?
Sziasztok !
A YouTube-ra szeretnék videókat készíteni és arra gondoltam,hogy egy hasonló sorozatot csinálnék mint Annoying Orange csak abban kulonbozne,hogy nem gyumolcsok lennének hanem más és magyarul lenne.Viszont ugyan úgy ki lenne vágva a szemem és a szám.
2 foszereplo lenne: Béla meg Józsi és mind a 2 nek lenne egy saját személyisége. Eltorzított hanggal egyik magas másiknak pedig inkább fogyatékoshoz hasonló.
Viccesre csinálnám meg ezeket a videókat.
Pl : azert magas a hangja bela nak mert a tehenek segget piszkalta es a tehen szajba fingta XD
Lenne néhány kérdésem !
Azok az emberek akik megnézik majd a videókat sokan irák ,hogy copy meg stb... ?
Koszonom a válaszokat.
A hibákert bocsi angol bill em van és az alt gr el írok ékezeteket csak néhol nincs olyan betu
Itt két kérdés van, ebből egy értelmetlen, egy pedig, nos... értelmetlen.
Ha szeretnéd csinálni, akkor csináld, meg írd oda a leírásban, hogy az AO videók ihlettek és meg is van oldva a másolást felhánytorgató kommentelők problémájának jelentős része. Aki ezután is odaírja, hogy loptad, az szimplán barom.
G.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én sosem éreztem az ilyen videókat humorosnak. Amit írtál, hogy miért magas az egyik szereplő hangja, a "Tetves és Dugó"-t juttatta eszembe. Már az sem volt vicces.
Persze biztos van egy olyan osztály, akiket ez érdekel és szórakoztat. Bízom benne, hogy megtalálod a számításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!