Lehetséges Facebook-üzenetet hamisítani, összeollózni, stb?
Figyelt kérdés
Valaki küldött a nevemben egy másik félnek egy üzenetet, amit nem én írtam. De nem lépett be az adatlapomra, hanem lefényképezte. Ott az üzenet, és nem én írtam. Hogy lehetséges egy ilyen? Mennyire kell ehhez képzettnek lenni?2014. nov. 9. 00:08
2/6 anonim válasza:
Tehát egy képet küldött? Pofonegyszerű, szerintem még online generátorok is vannak erre. De ha az nem, egy sima Paint-el össze lehet pakolni egy ilyen képet pár screenshotból.
3/6 anonim válasza:
painttal simán meg lehet csinálni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem kép, hanem egy olyan szöveg, amit nem én írtam, de kellemetlen helyzetbe akartak hozni, és elküldték a nevemben. Az adatlapomat lefényképezték, rajta az üzenettel, és e-mailben elküldték.
2014. nov. 9. 08:00
5/6 A kérdező kommentje:
Ilyenkor hol van a rengeteg informatikus? Jaa, vagy csak annak tartja magát...Amikor konkrétan kéne tudni valamit, akkor senki nem tud semmit :) Egyéb esetben annyi okos van, hogy nem fér a monitorra...:)
2014. nov. 9. 10:25
6/6 anonim válasza:
> Nem kép, hanem egy olyan szöveg, amit nem én írtam, de kellemetlen helyzetbe akartak hozni, és elküldték a nevemben. Az adatlapomat lefényképezték, rajta az üzenettel, és e-mailben elküldték.
Gratulálok, sikerült megcáfolnod magadat. "Nem kép" <-> "lefényképezték". Tehát mégis egy képet küldtek -> helytálló volt a válaszom. (#2)
> Ilyenkor hol van a rengeteg informatikus? Jaa, vagy csak annak tartja magát...Amikor konkrétan kéne tudni valamit, akkor senki nem tud semmit :) Egyéb esetben annyi okos van, hogy nem fér a monitorra...:)
Miért szólsz be? Megadtuk a választ, csak te nem fogtad fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!