HD WebCam vagy HD Kamera?
Figyelt kérdés
Youtube-ra szoktam videókat feltölteni, webcammal veszem sajnos és nagyon rossz a minősége, majd szeretnék venni valamit amivel jobb lesz a minőség... eredetileg HD kamerát szerettem volna, de megfordult a fejembe a HD WebCam ötlete is...szerintetek melyik a jobb? melyik éri meg jobban?2014. nov. 7. 19:12
1/3 anonim válasza:
mai HD kamerákat lehet használni webcameraként is, és nem vagy a géphez kötve ha felakarsz venni.
DE! sokkal drágább egy ilyen JÓ eszköz.
2/3 A kérdező kommentje:
de a minőség (kb...) ugyanolyan jó minőségű? mer elég jó videó ötleteim vannak, és meg is tudom őket valósítani... csak a minőség rossz és emiatt nem tetszik sokaknak...
2014. nov. 7. 19:50
3/3 Gábor_79 válasza:
Ha meg tudod fizetni, akkor a kézi kamerát vedd! Az eleve mobilisabb, több funkciója van és minőségre is biztos jobb. Épp most vettem FHD webkamerát, de az csak arra jó. Eleve nincs ezen olyan fókusz, mint egy kézin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!