Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van ez? Eléggé idegesítő...

Miért van ez? Eléggé idegesítő! Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Amikor belépek a Firefoxba, függőleges vonalak jönnek ki a képernyőmön, hasonlítanak egy villogó kurzorhoz, fogalmam sincs, hogy mitől lehetnek, de nagyon idegesítő, főleg akkor jön ki, amikor egy új oldalt nyitok meg, megosztok valamit Facebookon, szinte mindig van!! Mitől van ez? Remélem tud valaki segíteni!

A válaszokat előre is köszi.

2014. nov. 6. 19:18
 1/9 A kérdező kommentje:
A számítógépem teljesen új, 8 GB RAM, 2 TB merevlemez, Windows 7 Home Premium operációs rendszer, AMD A8-5600K CPU, AMD Radeon R7 200 Series videókártya...
2014. nov. 6. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
csak a firefoxnál van e ez,és tudnál e képet tenni róla,
2014. nov. 7. 07:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak a Firefoxban észleltem.
2014. nov. 7. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:

ha visszateszed eredetire ,az megszokta oldani :

[link]

2014. nov. 7. 16:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Itt a kép:

[link]

2014. nov. 8. 07:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. nov. 8. 07:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Visszatettem eredetibe, ahogy az egyik felhasználó mondta, de ez a probléma nem szűnt meg, viszont voltak más problémáim, azok megszűntek, de ez mellékes... Azt viszont szeretném tudni, hogy ez miért van!! Küldtem róla egy képet, ott van a Commentek között... Előre is köszi a válaszokat!
2014. nov. 8. 07:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak facebookon volt de azon is csak chromeban de helyrejött magától, fogalmam sincs mi okozta, de nekem 15,6" os monitorom van és a kijelző bal szélétől számítva olyan kb 2 centire volt ez a csík
2014. nov. 12. 18:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem 22"-os monitorom van, és nem csak Facebookon észleltem, hanem minden oldalon, sőt, még a képernyő tetején is a csíkban, ahol kiírja, hogy éppen melyik oldalon vagy, meg a lapokat és még ahol kilépsz, piros X, nem tudom hogy hívják, nem jut az eszembe, na mindegy, az a lényeg, hogy már ott is észleltem!! Amúgy a képernyő bármelyik részén ki szokott jönni, és egyszerre több!! Remélem, hogy megjavul majd magától, de már körülbelül 3 hete ilyen. Azért köszönöm mindenki válaszát, aki eddig írt!! Remélem jönnek még válaszok, és tud valaki segíteni! Köszönöm! :DD
2014. nov. 15. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!