Balu78 kérdése:
Nevelö apámnak van wifi routere. Bele irta a telomba a wifi jelszót nekem nem monta meg. Hol birnám meg nézni a telomba a vifi jelszót?
Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 23:38
1/11 anonim válasza:
Telefonon nem tudom meg e tudod, de elvileg ha rámész a wifi beállítások és azon belül az adott hálózat beállítására(vagy tulajdonság) akkor ott kellene lennie. Laptopnál ez egyszerűbb... ugyan ez az elv, aztán csak ,,Jelszó mutatása" pipa és kész!
2/11 A kérdező kommentje:
vagy nem lehet ne azt csinálni hogy telefonom rol rá katlakoznák a asztali számitogépem re megosztani?
2014. nov. 5. 23:53
3/11 anonim válasza:
Esetleg ha leírnád, milyen telefonod van...
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, ez mennyire válhat hasznodra:
Ez ír mind a megosztásról, mind pedig arról, hogy hogyan találod meg a Jelszó megjelenítése funkciót, Wi-Fi hálózathoz való csatlakozáskor. (Értelemszerűen, ne csatlakozz le előtte, csupán keress valamiféle biztonsági beállításokat. Ne haragudj, a telefonom le van merülve, nem tudom most megnézni.)
5/11 A kérdező kommentje:
HUawei ascend y330
2014. nov. 6. 00:18
6/11 anonim válasza:
Valami ilyesmi programmal próbálkoznék..
7/11 A kérdező kommentje:
root programotis birtok adni
?
2014. nov. 6. 00:41
8/11 A kérdező kommentje:
ha root olom a telot akor nem fog elveszni a wifi jelszó ugye?
2014. nov. 6. 00:55
9/11 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm sikerült
:::::::::))))))))))
2014. nov. 6. 01:37
10/11 anonim válasza:
beállításoknál jelszavak mutatása
bár ez nem mindig teszi láthatóvá a jelszót o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!