Mit jelent az, ha megakarom nyitni a bwin.com-ot, és azt írja ki, hogy a "www.bwin.com érvénytelen biztonsági tanusítványt használ"?
Figyelt kérdés
Most hoztam haza szerelőtől,alaplapot cseréltek,eddig mindennap használtam a bwint.2010. jan. 27. 10:26
1/5 anonim válasza:
azt jelenti hogy a böngésződ nem ajánlja az oldal látogatását
2/5 A kérdező kommentje:
De ha ennek ellenére én mégis azt akarom nézni,akkor nem is tehetem??
2010. jan. 27. 12:29
3/5 compactegon válasza:
de igen, megteheted. nem káros az oldal, csak a hatalmas adadtbázis és a szerver miatt dobja fel. (nekem a saját szerverem, ahova a honlap cuccaimat töltöm ugyanezt írta ki, szóval...)
4/5 anonim válasza:
Az egyik válaszadó sem írt eddig igazat. Talán az első inkább.
Nem volt érvényes tanúsítványa az oldalnak, de közben https alapú biztonságos kapcsolatot akart használni. Valószínűleg lejárt a tanúsítvány, de már megjavították.
Ilyenkor is meg lehet látogatni a honlapot, arra kell menni, hogy megértetted a kockázatokat és mégis meg akarod látogatni.
Ha nem jó a tanúsítvány akkor ne adj meg bankkártya-számot meg titkos adatot, mert lehetnek gebaszok a titkosítással.
Ennél egyszerűbben sajnos nehéz leírni.
5/5 anonim válasza:
Ja és nem a te géped hibája hanem a honlapé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!