Szerintetek naponta hány kattintás van az interneten? Statisztikára vagyok kíváncsi
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 00:41
1/7 anonim válasza:
Hány csillag van a világegyetemben?
Ha statisztika érdekel akkor ne úgy kérdezd, hogy szerintetek.
Mi számít be a kattintásokba? csak linkekre való katintás, tehát oldalakon navigáció? avgy online játékokban lévő kattintások is?
2/7 anonim válasza:
összesen a világon?...milliárdnyi...vagy több
3/7 anonim válasza:
A wow közbeni kattintások is számítanak? Az FPS-ekkel mi a helyzet?
Szerintem naponta átlagosan Googol kattintás van az interneten.
4/7 anonim válasza:
30 vagy 300 ezer, vagy mittomén.
5/7 anonim válasza:
Billiárdnál több, min. trilliárd, de talán még az is kevés.
7/7 anonim válasza:
Átlagosan: 20.000.000.000.000.000 Hát nekem ennyi jött ki, elképzelésem szerint egy ember átlagosan 200.000-et kattint, attól függ mit csinál. De attól függ, én szoktam játszani lövöldözős játékokkal de abba elég tartani a bal egér gombot és magátol lő a gépfegyó. A pisztolyal kell kattintani sokat. Nem tudom mennyi :dXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!