Internetes rendelés lemondása? Mit tehetnék még azon kívül, hogy már kb. tíz emailben lemondtam az egészet?
Figyelt kérdés
Filmet szerettem volna nézni és kitöltöttem az adatkérőt. Kaptam egy emailt nemsokára, hogy örülnek, hogy az ügyfelük leszek és fizessek be 84 eurót, számla, stb. Írtam rögtön, hogy semmit nem akartam és fogok rendelni, szóval írtam egy lemondást. Azóta nem tudom, hány emailt küldtek, mintha nem értenék, amit írok, és már ügyvéddel fenyegetnek.Egyébként már rendeltem internetről, egy esetben le is mondtam, és semmi gond nem volt.2010. jan. 26. 21:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!