Hogy lehet megosztani valamit úgy, hogy csak x ember lássa?
Tehát pl. a Gdrive, dropbox, stb. nem jó, mert azt bárki látja, ha a linket tudja. Bármilyen fájlra gondolok, pdf, xls, doc, jpg, stb.
Nem tudom, hogy megvalósítható-e valahogy... vagy az is jó, ha feltöltöm valahova, mint a Gdrive esetén, de látom, hogy milyen IP-címről nézték meg, töltötték le, mikor, stb.
Köszi a választ!
És mégis honnan tudná meg bárki a Dropboxos, Google Drive-os, stb. linket, mikor random karaktersorozat van benne?
Küldd el e-mailben.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de ha egy dropboxos linket elküldök x-nek, aki továbbküldi y-nak, akkor y is meg tudja nézni, de én azt akarom, hogy csak x tudja megnézni. Vagy más megoldás is szóba jöhet, pl. amit fent írtam, hogy IP-címet látom, honnan nézték, vagy biztosan van más megoldás is, de nem jut eszembe most..
De azért köszi a választ!
Ha továbbadja a hivatkozást, akkor ezt vele kell megbeszélni.
Amúgy meg, Pushbullet. Ez, platformfüggetlen és csak az illető kapja meg azt, amit neki küldtél. Használhatod PC, mobilon, de még a böngészők egy része is támogatja.
Ez a Pushbullet nagyon jó! :D
Bár a problémára nem (teljes) megoldás, de tényleg hasznos, köszi! :)
Szívesen.
Amúgy, arra, nincs 100%-os megoldás (talán hackerek, vagy a világhálós kémeknél létezhet, de ök, nem foglalkoznak ilyennel), amiről írsz. Ez van, el kell fogadnod. Amit küldesz neki, ha másnak átküldi, akkor bármit csinálhatsz, ezen nem tudsz változtatni. Írtam a Pushbulletet, ot tudsz, csak neki küldeni fájlt, de ha, továbbküldi, akkor ezzel sem érsz semmit.
Csak egy van: találkozó alkalmával, neki mutatod meg. Ez, hogy mennyire kuvitelezhető, az már más kérdés.
Utolsó: jó ötlet, csak nekem, meg a "felhasználóknak" is bonyolult lenne.
Jó ok, erre nincs megoldás. Viszont arra sincs, hogy egy feltöltöm valahova, ahol létre lehet hozni fiókot, és látom, hogy milyen ip-címről töltötték le/nézték meg (vagy területileg látom, hogy pl. az Oktogonnál)
"Utolsó: jó ötlet, csak nekem, meg a "felhasználóknak" is bonyolult lenne."
-Mégis mi ebben a bonyolult?
Komplett CMS-k léteznek erre a célra, és free tárhelyek.
CMS és free tárhelyek: ha tényleg van ilyen, tudnál mutatni? az se hátrány, ha van leírás, és magyar (de az angol (még talán a német is) is tökéletesen jó) nyelvű
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!