Megint fizetős a Vatera?
9ft/termék tényleg nem vészes,ráadásul ha 1ft ra teszed fel akkor nem számolnak 9ft-ot.
De amiért én komoly lépéseket fogok tenni,az az,hogy regisztráció nélküli vásárló miért vásárolhat?????? Ugyanis feltöltök egy terméket és azt a jobb nézettség érdekében ki is emelem 400 vagy 600 vagy 1000 ft-ért és azt egy regisztráció nélküli vásárló leüti,érdekes módon idáig egy ilyen vevő nem jelentkezett a vásárolt árúért és én se értem el őt.. Viszont a vatera nem vállal felelőséget a regisztráció nélküli vásárlókkal szemben,holott ők vezették ezt be,tehát vissza nem térít semmit és ha el akarod adni a termékedet töltheted fel ismét és emelheted ki újból a hirdetést... Ez felháborító és joggal feltételezem,hogy a vatera megbízásából vannak ezek a regisztráció nélküli vásárlók a több bevétel érdekében. Ezt el kell törölni,ne lehessen regisztrácó nélkül vásárolni,vagy kiemelt hirdetéseket ne tudjanak vásárolni,vagy be tudjam állítani,hogy ne tudjanak ezek tőlem vásárolni ha nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!