Nemtöltenek be a videók és nemtudok letölteni semmit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Youtube-on egy darabig elindul a vidó de rovid idon belul le is all letöltésnél vagy hibásan letölti vagy pedig le se tölti. Az internet is akadozik állandóan... pedig telefonon tableten tökéletesen működik nembolt még probléma. Szóval valószínű hogy a géppel lesz baj... Mar megprobaltam mindent tűzfal vírusírtás kiprobaltam az osszes böngészőt visszaállítottam egy előző időpontba is a beállításokat mindennel próbálkoztam már de semmi nem változik... Kérlek ha van valami ötletetek osszátok meg velem mit lehetne még tenni mert mar egy ideje így van még szervizes is volt nállunk. Mit lehetne tenni?2014. nov. 3. 12:53
1/2 anonim válasza:
Nem láttam még ilyen esetet, de javaslok egy teljes víruskeresést (nem 5 perc), ha talál valamit, akkor kipucolni (most látom, ezt írtad, esetleg egy másik vírusirtót is érdemes kipróbálni), aztán egy tisztítás ccleaner-rel, azokat is kipucolni, és megnézni, milyen programok települtek fel mondjuk visszamenőleg egy hónapig, és átnézni, van-e valami gyanús.
Én ezeket tenném, ha ezután sem ok, akkor... elgondolkoznék mit csinálhattam hogy ilyen lett, ha megvan a hiba akkor ok, ha nincs, akkor fogalmam sincs. :(
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi szépen próbálkozok
2014. nov. 3. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!