Inaktivitás miatt töröltek az ncore-ról, lehetek így még valaha az oldal tagja?
Egyszer nekem is volt ilyen. Kb így nézett ki:
"Kedves xxxy!
Sajnálattal értesítünk, hogy az nCore rendszer megvált tőled a következő indokkal: 8 hete nem léptél be az oldalra.
Ha úgy érzed, hogy ez tévesen történt (mert 8 héten belül meglátogattad az oldalt), jelezd felénk emailben az ncoreKUKACncorePONTcc címen, és amint tehetjük utánanézünk a dolognak. (Kérjük vedd figyelembe, hogy elég sokan jelezhetnek ilyen problémát, ami az ügyintézést lassíthatja!) "
Válaszom:
"Kapjátok be, időm sem volt. Qrva nehéz lett volna legalább egy figyelmeztető mailt küldeni.. Neeem, ez tényleg sokkal "értelmesebb" hogy egyből kitiltás és ARRÓL értesítést kapni! Gratulálok"
Erre ők:
"Szia!
A felhasználói fiókod hamarosan visszaállítjuk.
Üdvözlettel,
az nCore Staff"
"Köszönöm! Azt hiszem ezt el is újságolom mindenkinek, mert nagyon pozitív. Nem csupán az, hogy visszakaptam, hanem elsősorban ahogy lereagáltátok. Különösen azután, ahogyan én reagáltam és amilyen hangot megütöttem. Akárhogyis: elismerésem (ez a fajta hozzáállás manapság igen ritka)"
Aztán végülis a lényeg:
"Örülünk, hogy megnyugodtál. :) Legközelebb próbálj türelmesebb hangvételű levelet írni, minden inaktivitás miatt törölt fiókot visszaállítunk, ha a tulajdonosa igényli"
Szóval ne aggódj én szerintem, mert rendes arcok. Még az én "roppant kedves" levelemre is így reagáltak, ami a mai világban valahol lenyűgöző..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!