Furcsán viselkedik a Chrome-om?
Figyelt kérdés
Összesen 3 chrome felhasználóm volt (anyumék gyakran használták a laptopom, csináltam nekik egyet-egyet hogy ne legyen tele minden a könyvjelzőimmel). Tegnap az alap (azaz az enyém) mondhatni elérhetetlenné vált (nem tudtam megnyitni, mérgelődtem is miatta,sok oldalt raktam könyvjelzőnek...), csináltam egy új sajátot. Ami fura: ma megnéztem ugye, hátha meg tudom nyitni a régit, de már teljesen eltűnt, az egyik vendég fiók pedig át lett nevezve, a hozzá tartozó kis kép is megváltozott. Visszaváltoztattam mindent. Most is, amikor az előbb beléptem (ezért írom most ezt) újra megváltozott. Alapból a névben-képben semmi gyanús nincs, ezúttal "Limonádé" volt, a kép is csak egy limonádés pohár. Szerintetek? [Kíváncsiságból az új nevet "Ki vagy/Who are you"-ra változtattam,hátha ezzel kiderül, csak a Chrome viccel velem, vagy valaki van a háttérben...:P]2014. okt. 31. 11:57
1/2 anonim válasza:
be vagy jelentkezve a Chrome-ba (Nem a google-ba)? Nem lehet h véletlenül kijelentkeztél?
2/2 A kérdező kommentje:
Chrome-ba, nem google-ba. (Beállítások/Felhasználók). Én ott kijelentkezés gombot még nem láttam, csak törlést - azt meg nem tenném,elvégre nagyon sok mentett adatom van -pontosabban, volt.
2014. nov. 1. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!