Hogy tudom be állítani? UTorret
Hogyan tudom be állitani az uTorrentet hogy maximálisan seedeljen ( folyton azt írja ki az uTorrent h " A port nincs nyitva (csak letőlteni tudsz)"
Router: TP-LINK TL-WR542G (ha fontos akkor a gépemen xp rendszer fut) Segítségeteket kérem a jó beállításban hogy mit h kell.
Szia.
Belépsz a routered admin felöletébe :
Egy böngésző cimsorába beirod : 192.168.0.1
Beirod a felhasználónév/jelszót párost, benvagy.
Bal oldalt megkeresed "+Foward" menüpontot rákattintasz szétnyillik.
"Virtual szerver" menüpont -> Add New gomb.
A megjelenő ablakot kitöltöd majd leokézod :
Amiket ki kell tölteni :
Service Port: Amit használ az utorrent
IP Address: Annak a gépnek az IP cime amin az utorrent fut (A legjobb megoldás ha ez a gép mindig ezt az IP ciment kapja, tehát fix ip-s a router felé)
Protocol: Itt jó az All, de ki tudod választani, hogy melyik protokolokat irányitsa át.
Status: Itt is jó az Enabled (ha le akarod tiltani, akkor Disabled).
Common Service Port: Ez maradjön úgy ahogy van.
Save gombot megnyomod elmenti (ha kell ujrainditod a routered)
Kilépsz az adminisztrációs felületből.
Készen vagy.
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Sajnos passzolok, leirtam lépésről lépésre a folyamatot.
Adatokkal Neked kell kitölteni.
Tehát két adatot kell kideriteni : az utorrent port számát ezt az utorrentben : Beállitások - További beállitások (CTRL+P) majd a megjelenő ablakban Kapcsolat-ot választani . Ott van bent a portszám, egyre kell figyelni a pipát ki kell venni a "Tetszőleges port minden induláskor" elől.
Illetve a gép IP cime. Inditasz egy parancssort (keresés/futtatás: cmd), majd beirod ipconfig /all
Megkeresed a hálókártyád és megnézed mi van irva az IPV4 cim-nél, az a géped IP cime (A routered felé) kép : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!