Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet ennek az oka?

Elitofsly kérdése:

Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Van egy routerem(tplink)tegnap este csináltam meg,működött,kipróbáltam telefonról,gépről laptopról,ugyebár gépről kábelen keresztül,egyből csatlakozott is és tudtam vele netezni,de most nem érzékeli a gép ha beledugok egy kábelt a routertből,már megnéztem 3 féle netkábellel,nem azokkal van a gond,sokkal inkább a géppel,azzal csak úgy megy a net hogy ha a modembe van bedugva kábel onnan a gépbe.Valami ötlet hogy ez miért van?

2014. okt. 28. 07:18
 1/4 Tengor ***** válasza:
Reset után sem megy a router?
2014. okt. 28. 07:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem:(
2014. okt. 28. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Át állíottad a Router LAN IP címét?A modemben elvileg lehet egy router is.Ha ütközik annak a címével , akkor lehet azért nem megy. ipconfig /all -al nézd meg az alapértelmezett átjárót a modemen és külön a routeren szerintem.Meg azt nézd meg jó helyre kötötted-e a bejövő netet , áltlában egy külön slot van neki.
2014. okt. 28. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
A netet jó helyre raktam be,a gép a routerből jövő kábelt nem érzékeli,nem azzal van a a baj hogy nem tudok csatlakozni, hanem hogy nem is lát a gépem semmit amire csatlakozhatna
2014. okt. 31. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!