Segítség! Hogyan szabaduljak meg tőle?
Valahogy sikerült beszereznem ezt a mystartsearch-öt. Nem tudom, mi ez pontosan, de akárhányszor beállítom a chrome-ban, hogy ne ez legyen a kezdőlap, a következő megnyitásnál megint ez jön be.
Olvastam itt pár választ, de nem jött be egyik sem. Ha le akarom szedni a vezérlőpultban, a programok eltávolításánál, akkor kéri, hogy írjam be a képen látható karaktereket, majd egy angol szöveg és nem engedi eltávolítani. Légyszilégyszi, valaki! :(
ezekből próbáltál már párat?
Ami nem volt ismerős, letöröltem. De még mindig ott van ez a mystartsearch uninstall. De ha az eltávolításra megyek, kéri, hogy írjam be a karaktereket, amiket látok, beírom, majd visszaszámol 5től és kiírja, hogy error.
Már keresgéltem, de semmi működőképesre nem akadtam. Angol leírás van millió, de ahhoz kevés az angol tudásom.
Kezdek kétségbe esni, csak nekem nem megy? :(
SIKERÜLT!:)
Köszönöm a segítséget
Ha nem egy az angol, akkor nem google, hanem youtube a barátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!