Üdv! Regisztráltam a twoo-ra. Egyik ismerősöm ajánlotta, azt mondta ingyenes, és közben minden szolgáltatást fizetés ellenében tudnék igénybe venni, sőt még le sem tudom törölni magam. Mindig az unlimited fiók aktiválását adja. Mi az oka?
Előző vagyok. A Badoo oldal UGYANILYEN. Levélben látod NE klikkelj rá!!!
Egy vélemény, amit a neten találtam:
"Twoo mint átverés
Mai nap rettenetesen felbosszantottam magam. A regisztrációm és tudtom nélkül egyszer csak felkerültem a Twoo nevű társkereső portálra. Ehhez csak annyit kellett tennem, hogy meg akartam nézni egy ismerős oldalát. Ehhez az oldalhoz ő küldött nekem meghívót. Na de csavarként csak úgy tudtam volna megnézni az említett ismerős oldalát, ha beregisztrálok. Az e-mail címemet már magától ki is töltötte a gép és kérte a jelszót. Ezt nem adtam meg, mert elgondolkodtam, hogy regisztrálni nem szeretnék és azt sem, ha egy ilyen mocskos kis honlapon hirdetném magamat, akár még véletlenül is, ezért elővigyázatosságból inkább kiléptem. De sajnos már késő, mert a jelszó megadása nélkül is beregisztrálódtam valahogy. Persze csak úgy jönnek az e-mailek a rengeteg szabadidővel rendelkező férfiaktól, amit vehetnék bóknak is. (Irigylem ezeket az embereket, hogy nincs jobb dolguk csak ülni a gép előtt és írogatni nekem.) Szóval próbáltam leiratkozni a twoo-ról de hát ehhez meg kell erősíteni a regisztrációmat. Hoppá! Még sem tudják a jelszavamat? Hát akkor most hogy is van ez? Rajta vagyok vagy mégsem?
Szóval mindenkinek azt tudom tanácsolni, ha nem akar felkerülni a twoo-ra akkor inkább ne is akarja megnézni egyetlen véletlenül felkerült ismerősének a profilját sem. Inkább hívja fel!"
LINKEK:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!