Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows7 újra rakása után...

Windows7 újra rakása után miért nincs internet?

Figyelt kérdés
Újra tettem a gépet és valamiért nem találja a wifi hálózatot.Próbáltam felrakni egy drivert de azzal sem.Valami ötlet?

2014. okt. 24. 17:24
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

A megoldás továbbra is: DRIVER

Valamit rosszul csinálsz.

Részletezd a problémát...

2014. okt. 24. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:

[link] itt egy kép. rajta van a driver is amit letöltöttem.

Acer Aspire E1-570G-m van.

Nem nagyon tudok mit részletezni újra tettem minden jól ment és valamiért nem talál egy hálózatot sem.Akkor se ha bedugom a netkábelt.

2014. okt. 24. 17:48
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Sorry, de úgy látom a hivatalos oldalon nincsenek Windows 7-hez driverek. Rakj fel egy Windows 8.x -et, ahhoz innen le tudod szedni a drivereket:

[link]

Ez esetben minden működni fog.

De ha minden áron Windows 7 az álmod, az már nehézkesebb lesz. Az AIDA64 programmal fel tudod térképezni, milyen hardverek vannak a gépedbe. Utána Google -el rá tudsz keresni a driverre, de semmi garancia nincs rá, hogy működni fog, mivel ez a gép nem volt Windows 7 -el tesztelve a gyártó által.

2014. okt. 24. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!