Kik tiltják le a különféle mozgalmak facebook profiljait?
Az internetadó ellen felszólaló emberek profilját letiltották. A tolvajkergetők profilját a napokban már kétszer is letiltották.
Hogyan működik ez? Ha kellő számú ember bejelenti, akkor letiltják szó nélkül?
Hol van a híres amerikai demokrácia és szólásszabadság?
Ez egyértelműen annak a megsértése, ráadásul az amerikaiaknak most pont az lenne az érdekük, hogy a kormány ellen tüntetők minél több szót kapjanak.
Akkor hogyan lehet betiltani ilyen szócsöveket egy pillanat alatt?
Kik a facebook moderátorai? Magyarok? Vagy bérmoderátorok indiából akiknek lövésük nincs mit tiltanak ki, csak ha kellően sokan jelzik, akkor inkább letiltják?
Hogyan működik ez?
Moderáld egy kicsit magad, én ha azt mondom hogy betörök egy bankba akkor nem merítem ki a " feltételeket biztosítja, az elkövetésre felhív, ajánlkozik, vállalkozik, vagy a közös elkövetésben megállapodik." hanem ez szóbeszéd.
Amennyiben megkérlek hogy légy a társam akkor talán rá lehet fogni.Ezért van hogy a tettenérés a bizonyíték anélkül csak feltételezés.
Már leírtam a netadóval kapcsolatos véleményemet én is ellenzem.A jogi dolgokat inkább hagyjátok 16 éve vagyok rendőr ebből 4 éve helyszínelő nem kell bemutatni a magyar jogot ezért megy kárba a munkánk több mint a fele.
Itt most azt írják a tüntetés fb oldalát visszaállították, viszont a tolvajkergetőkét nem, pedig azt is a miatt tiltották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!