Az internet adó az ncore-ra vonatkozóan? (lent)
Utána néztem az internetadóra az ncore-ra vonatkozóan és azt szürtem le hogy az adó oszlop az csak tájékoztatás jellegű hogyha életbe lép ez az adó akkor erre lehet számítani.
A kérdés az hogy akkor ez tényleg így van-e vagycsak rosszul értelmeztem valamit?
Kérlek irjátok le hogy ti hogy látjátok ezt a helyzetet. Nem akarok feleslegesen fizetni.:S
akkor továbbra is lehet ingyenesen letölteni az ncore-rol?
Sory ha ez már a sokadik ilyen kérdés scak az ncore-ra leszűkítve ezt a kérdést még nem láttam sehol.
A válaszokat előre is köszönöm :) !!
Tényleg nincs az ncore-ra leszűkített kérdés ebben a témában.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=ncore+intern..
Nos en is csak ertelmeztem...nem biztos hogy jol.
Az Ncore szerverei nem MO-n vannak ergo rajuk nem ervenyes a szabaly.Ha kulfoldrol toltesz le az ncore-rol akkor sem kell fizetned....
No de ha magyar net szolgaltato altal kapcsolodok a netre es toltok az Ncore-rol akkor az Ncore tovabra sem fizet de a szolgaltatom igen ....es en meg neki....tehat elofordulhat, de ha ezt meglepik nem tudjak letagadni hogy nem diktatorikus a rendszer hisz a szabad informacio arramlasba szolnanak bele.....
Ezert gondolom lesz egy kis ado de nem tobb tizezer forint.
Abba te sem gondoltál bele hogy mégis kinek fizetnél? Az nCore nem hivatalos oldal, hanem egy "illegális" megosztó. A te név-jelszó párosod vagy regisztrált e-mail címed alapján soha nem érnének utol egy fizetési kötelezettséggel, az internetes fizetések lebonyolítása pedig nem növeli a szolgáltató felé fizetett internetszámla mértékét. Te az elérésért fizetsz, nem a tevékenységért.
Ergo: utólagos fizetés nem létezik a neten, mert nem lehet megoldani. Előzetes fizetés van, amikor addig nem éred el a tartalmat amíg nem fizetsz. Mindaddig amíg egy letöltőoldal tartalmát eléred és letöltheted, neked az ingyen lesz. Ha fizetős lenne, az oldal megszűnne, mert pont azért jött létre és használják hogy ingyen terjesszék a tartalmat.
Az más kérdés hogy a törvény milyen módon és eszközzel próbálna abból pénzt behajtani, de ez nem tudja/fogja a torrentezés ingyenességét ellehetetleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!