Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » On-line streaming videót...

On-line streaming videót (RTL-klub, TV2, MTV stb) hogyan tudok lementeni?

Figyelt kérdés
Eddig a WM Recorder és a Replay Media Catcher progikkal mentettem le archiv műsorokat az említett tv-csatornák internetes oldaláról. Valamit újíthattak, mert az MTV oldalán sajnos már egyik sem működik. Tudnátok ajánlani valami tuti és bevált szoftvert erre a célra?
2010. jan. 24. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha internet explorerrel nézed meg a videót (végignézed vagy hagyod, hogy betöltődjön) akkor megtalálod a "Temporary mappájában ahova minden kacatot elment.

Ha másra nem legalább ere jó ha le akarsz menteni valamit amit neten megnézel.

TV2 esetében működik, másik két csatorna esetében nem teszteltem.

itt tudod elérni ezt a rejtett mappát:

C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Temporary Internet Files

javaslom hogy a nézetet állítsd át részletekre, kategorizáld tipus szerint könnyebben átlátható a tartalma.

kép:

[link]

2010. jan. 24. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

A leguniverzálisabb most az Orbit letöltője.Az RTL-en az új videók egy részét darabokban küldik,arra egyelőre nem tudok programot.

[link]

2010. jan. 25. 11:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a hasznos és inspiráló választ! Máris megvan a megoldás. Végül is az Orbit downloaderrel töltöttem le az anyagot. Kicsit el van dugva a link az első file-ba, de utána ezt (és még egy következő) linket használva már el lehet jutni magához a wmv file-hoz.
2010. jan. 25. 12:34
 4/5 anonim válasza:
Firefoxal hogy TV2-ről videókat letölteni?
2011. nov. 3. 20:57
 5/5 alfonz64 ***** válasza:

internet downloader manager (konvertálás nélkül eredetibe letölti, és nincs darabolva se)

tört verzióként én ezt használom: Internet Download Manager v6.21.18 HUN

rtlklub silverlight letöltés Replay Media Catcher 4 (konvertálás nélkül eredetibe letölti, és nincs darabolva se)

tört verzióként én ezt használom: Applian.Technologies.Replay.Media.Catcher.v4.3.0.0-CRD

2015. jan. 24. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!