Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Láttatok már ilyen LEHÚZÁST!...

Láttatok már ilyen LEHÚZÁST! Hatalmas lopás, kép lent?

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 21. 23:09
1 2
 1/20 anonim válasza:
ezért simán börtön járna mi az hogy fizessek ha valamit letöltök? sarházy geccyyyykkk%!
2014. okt. 21. 23:12
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Akkor a politikusoknak reklamálj te agyoniskolázott ősemlős!

Ez egy most életbe léptetett törvény, amely nem csak a warez letöltéseket hivatott megfizettetni, hanem minden mást, amit a böngésződdel betöltesz, és meghaladja az 1gb-ot, minden ilyen után 150ft..

De egy kis olvasásba még senki nem halt bele, javaslom a hír24 oldalát, nézd át, ott találsz bővebb felvilágosítást.

2014. okt. 21. 23:14
 3/20 A kérdező kommentje:

Mit gondolsz nem tudom te "ősemlős" ?

Szarkazmus a kérdés...

2014. okt. 21. 23:17
 4/20 anonim válasza:
Ez mi? Valami vicc??? És hogy fizeti ki az ember? Mert nekem tölti le simán
2014. okt. 21. 23:19
 5/20 anonim válasza:

5-ös:

A fizetési módra én is kíváncsi vagyok.:DDD

2014. okt. 21. 23:21
 6/20 anonim ***** válasza:

Mi lenne veletek a google nélkül-.-

[link]

Mellesleg 2. válaszoló vagyok, és kérdező..speciel nem neked címeztem az ősemlős kifejezést, bár..

2014. okt. 21. 23:21
 7/20 anonim ***** válasza:
szerintem próbáld megjavítani a kapcsolatod, nem minden a szex !! vagy szakítsatok.
2014. okt. 21. 23:23
 8/20 anonim válasza:
100%
Ezt nem csinálhatják meg... Persze elvben... Komolyan. Bele kell csak gondolni. A fiatalság 99%-a az internet előtt tölti napjait. Most jön az, hogy még meg is adóztatják, erre a szülők tiltani fogják a gyereket a nettől. Mit csinál az unatkozó gyerek? Elmegy bulizni, inni, drogozni. Vagy ami még durvább - bár kicsit szürrealisztikus, de még ez is megtörténhet - kampányt indítanak az internetadó eltörlésére a fiatalok, ami át is fajulhat egyfajta forradalomba! Ez nem vicc!!! Véresen komoly! Ha ezt az állam megteszi, beköszönt a pokol!
2014. okt. 21. 23:27
 9/20 anonim ***** válasza:
Ez nyilvánvaló amit az utolsó írt, ha bevezetik lesz egyfajta kisebb tüntetés amit nem köszönnek meg maguknak ott fent az országházban.
2014. okt. 21. 23:29
 10/20 anonim ***** válasza:
24%

Befogják vezetni, elméletben jövőre már meg is kezdődik ez az elszámolási rendszer..

Egyébként, árulja már el, az aki lepontozott, hogy érti-e a pontozás lényegét?

Hasznos válasz esetén pozitív, haszontalan válasz esetén negatív pontozás, az, hogy belinkeltem a cikket..negatív, grat neked haver-.-

2014. okt. 21. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!