Proxy szervert bongeszesi elozmenyekre hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretnek tenni a laptopomra egy proxyt, hogy kesobb lassam, hogy ha hasznalta valaki az mikor es mit nezett meg rajta
Azt olvastam ehhez proxy szervert kell tennem.ra.
Segitsetek ennek lepeseiben!
Koszonom
2014. okt. 21. 02:30
1/2 anonim válasza:
Én inkább párterápiát javaslok.
Az hatékonyabb megoldáshoz vezet. ;-)
2/2 anonim válasza:
Ez így azért sem lenne működőképes, mert nem egy fizikai szerverről van szó, hanem lokálisan futna. Tehát a netet továbbra is el lehetne érni nélküle is! (Bármikor átállítható, hogy ne használja.)
Ha gyerek után akarsz "nyomozni" akkor a windowsban ott van erre a családbiztonság lehetőség. Ehhez külön fiók kell neki és fel is fogja hívni a figyelmet rá, hogy megfigyelik. (ami szerintem korrekt dolog. titokban még egy szülőnek sincs joga kémkedni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!