Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehetne megosztani az...

Hogyan lehetne megosztani az internetet?

Figyelt kérdés

Adott egy thomson thg541k tipusú modem,erröl tökéletesen müködik az internet. Kaptam egy Thomson tg585 v7 tipusú router aminek nincs WAN portja csak 1 dsl és 4 lan portja.

Az utp kábelt a modemböl a router 2 portba csatlakoztatva müködik az internet de csak 1 gépen. vagy csak lan vagy wifi. hogyan lehetne beállitani hogy 1 wifiröl és 1 utp kábelröl müködjön mind a 2?

2014. okt. 20. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
2014. okt. 20. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Akkor meg nem alkalmas kábelmodem megosztására

küldenél egy képet a hátuljáról ?

2014. okt. 20. 23:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez oké ezzel nem is lenne gond.a felhasználónév administrator a jelszó: a modem gyártási száma de nem fogadja el hiába reseteltem. addig nem tudok a set up -ba lépni. esetleg valami program amivel tudom állitani?
2014. okt. 20. 23:39
 4/9 A kérdező kommentje:

router: [link]

modem: [link]

2014. okt. 20. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
A tiedéről ezeket a képeket én is megtaláltam
2014. okt. 20. 23:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Na jó nem kell ez adsl modem és router egyben

sajna kábel modemet nem tudsz csatlakoztatni

2014. okt. 20. 23:55
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. Mac cim Klónozással sem müködne?
2014. okt. 21. 00:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem
2014. okt. 21. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A router, egyben egy ADSL modem is, ez telefonos internet kapcsolatra lenne jó.

A neted kábelmodemes, az más technológia.

Ahhoz hogy megoszd az interneted hagyományos routerre van szükséged, azon klónozhatod a kliens gép MAC címét, és elvégezheted a szükséges kapcsolódási beállításokat.

(Jelen routert maximum switch ként tudod használni, ha kikapcsolod a DHCP -t, és vissza osztod a nettkapcsolatod ha az PPPoE kapcsolatot igényel, azaz felhasználónév és jelszót kér be, de a router lehetőségeit nem tudod vele kihasználni)

2014. okt. 21. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!