Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A company of heroes olyan...

A company of heroes olyan mint az age of empires? Vagy teljesen más mert tudom hogy mind a kettő stratégiai de a játékmenet miben tér el?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 14:29
 1/4 Tengor ***** válasza:

Bizonyos szempontból olyan (PC-n fut mindkettő), más szempontból nem: a COH-ban nem kell építkezni, nincs az egységeknek fejlődési rendszere.

Egy pályán kapsz pár embert, aztán velük kell végigvinni a küldetést. Bármelyik egység lehet bármilyen fegyverekkel, lehet harckocsizni, lövegekbe beülni. Jó kis játék.

2014. okt. 15. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Bocs első, de ki kell, hogy javítsalak.

A CoH-ban épöleteket kel lletenni, továbbá az egységeid fejlődnek - rangot kapnak.

A company of heroes a második világháborúban játszódik, van küldetésrendszere, és játszhatsz gépi ellenfelek, vagy emberek ellen.

A küdeltések is változatosak ,vagy egy csapat ember kapsz, vagy be kell hatolnod vlaahova, ott építkezned, és terjeszkednek...

A játékmenetea két alkotásnak voltaképp megegyezik, mindkettő real time stratégiai játék, microz-ni és macrozni is kell, van nyersanyaggyűjtés...

2014. okt. 15. 15:03
 3/4 Tengor ***** válasza:
Én kérek elnézést! Összekevertem egy másik játékkal!
2014. okt. 15. 15:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. okt. 15. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!