Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom letiltani a...

Hogyan tudom letiltani a felugró ablakokat, reklámokat a mozzilában? Telepítettem adbloc plus-t, frissítettem a hosts fájlt, kiürítettem a gyorsítótárat, de hiába.

Figyelt kérdés
reklámok, blokkolás , szűrő,felugró ablak, a kiszolgáló nem található,reklám,

2014. okt. 14. 17:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ugyanaz történik.

Amikor kényszerleállítottam a telepítést,akkor láttam, hogy ez egy 32 bit-es verzió. Lehet, hogy ez a hiba.

Most rákerestem az általad ajánlott programra, találtam másik helyen ( ugyanezt). Most onnan megpróbálom telepíteni.

2014. okt. 15. 11:26
 12/17 A kérdező kommentje:

Föltelepítettem egy másik helyről!

Most következik a tesztelése!

2014. okt. 15. 11:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Egy csomó mindent talált. Pl. rosszindulatú reklámvírusokat. Ezeket mind töröltem.Hasznos programnak tűnik, köszönöm szépen.

Sajnos egy problémám még mindig nincs megoldva. Kb akkor kezdődött, amikor beindultak a gépemen a reklámvírusok. Az elektronikus naplóban nem enged a menüpontok között navigálni. Explorer alatt tudok lépkedni, de mozzilában nem.Bosszantó...

2014. okt. 15. 14:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsot!

A program, amit letöltöttem egy csoda.

Viszont ami nagyon érdekes : a reklámok,akkor tűntek el véglegesen, amikor töröltem az adblock Plusz-t. Sőt most már az elektromos naplót is tudom használni!

2014. okt. 15. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! Ez a program tényleg jó. :) Amig az antivírusom semmit se talált, addig az a progi vagy 200 hibát. :) Sőt, amikor pl veszélyes oldalra irányítana át a böngésző, akkor nem engedélyezi, valamint, ha telöltesz valamit, akkor jelzi is, ha van hiba, vírus, ilyenek. :)

Minden jót! ;) amúgy lány/fiú vagy?

2014. okt. 15. 15:57
 16/17 A kérdező kommentje:

Neked is!

Amugy nem lenne rossz,ha még mindig lány lennék, de már felnőtt nő vagyok!!!

Mégegyszer köszi!

2014. okt. 16. 07:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Szívesen, máskor is! :)
2014. okt. 16. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!