Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Már másodszor törték fel az...

Már másodszor törték fel az msn-emet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor először feltörték, csináltam új msn címet, egy új jelszóval. De most meg ezt az újat is feltörték. Miért pont az én msn-em ennek az akárkinek a célpontja? És mivel akadályozzam meg, hogy írjon az msn partnereimnek? Akármilyen jó, nehéz, erős a jelszó, feltöri.
2010. jan. 23. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Talán ne jegyeztesd meg a jelszavaidat. :)
2010. jan. 23. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
És azzal mit érek el? Ja, és azt nem írtam, hogy nem az én számítógépemről jelentkezett be msn-be az msn címemmel valaki helyettem. Valami teljesen más számítógépről. Az én számítógépemet használni csak én szoktam.
2010. jan. 23. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

szerinted milyen az a "jó erős jelszó"?

szerintem valahogy így néz ki egy jó erős jelszó:

D5$c-8E&w3€T9m

lehet van valami kémprogram a gépeden, spyware

meg esetleg msn en egy ismerősödtől linket kapsz csak úgy a semmiből akkor arra ne kattints rá.

2010. jan. 23. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

És azzal mit érek el?

Talán azt hogy nem törik fel, ha ennyit nem tudsz akkor ne csodálkozz hogy feltörik.

2010. jan. 23. 21:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Kémprogramot a vírusirtóm nem jelez. Nem szoktam linkekre rákattintani.És az msn jelszónak csak nagy és kisbetűket meg számokat enged beírni.
2010. jan. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!