Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit kell átállítani?

Mit kell átállítani?

Figyelt kérdés
Ma üzemelték be a t-home ADSL internetet és alapból Dlink modemet hoztak magukkal,de erre csak egy gép csatlakoztatható,nincs rajta wifi. Viszont nekem van egy ZXDSL931-es modem,wifi,router egyben és ezt szerettem volna csatlakoztatni,de még csak a dsl led sem világít,sehogy nem tudom, összehozni. Másik lakásban működik, felhasználó név és jelszó beírása után megyen,de itt semi. Mi lehet a baj? Létezik hogy központilag le van tiltva ez a típusú készülék,vagy olyent nem tudnak csinálni??
2014. okt. 13. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
hát persze.
2014. okt. 13. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:
És ilyenkor mit lehet csinálni?
2014. okt. 13. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
vagy megkéred a szolgáltatód, hogy kösse be az általad kívánt modem-wifi-s-routert, persze pénzért, vagy veszel egy sima wifi-s routert persze pénzért
2014. okt. 13. 19:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Na de akik bekötötték ma,azok azt mondták,hogy nyugodtan rá lehet tenni bármikor,én megpróbáltam,de semmi! lehet hogy ha veszek egy másik wifis modemet, avval is így járok,nem??
2014. okt. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.