Távoli asztal - WIN7 ultimate és W7 home premium között nem megy, Avast free, tplink 1043nd a környezetben A gépek különben látják egymást kitűnően. Hogyan kell ezt a hibát kijavítani?
Ugyanakkor ez a két W7-es gép megcsinálja a távoli asztalt egy kis XP-s eeepc- vel, (nincs viruskereso)
amellyel egyébként képtelenek felvenni a kapcsolatot !
Hogyan kell ezt a két hibát kijavítani ?
A ultin akartam megjeleníteni a home asztalát, ez nem ment, ezek noname nagygépek, nem laptopok
munkahelyi hálózat van kijelölve
Még nem dolgoztam távoli asztallal de van otthon helyi hálozatom két ultimate közt nálom otthoni csoport van.
Szerintem ez lehet a gond.
Hozz létre egy otthoni csopit az egyiken gépen a mássikkal pedig csatlakozz a létrehozott csopiba és utánna probáld meg.(Az a gép létrehozod a csopit ad egy jálszot a másiknak azt meg kell adni aztán kész)
Az otthoni csoport sztem nem jó ötlet, mert elvileg a távoli asztal "távol" van, nem otthon,
csak éppen már kiindulásnál, otthon se megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!