Youtubeon miért nem tudok feliratkozni?
Figyelt kérdés
Ha valahova megpróbálok feliratkozni akár max wifivel, azt írja ki hogy 'gond volt a hálózattal (404) ' . Valaki aki érz hozzá légyszi írja meg hogy mi ez és mit kell tennem hogy ne legyen! Válaszokat nagyon köszi!
(nem vagyok nagyon amatőr, kipróbáltam több helyen külömböző wifikkel, be voltam jelentkezve, és igen, a 'feliratkozás' -ra nyomtam)
2014. okt. 11. 22:21
1/2 anonim válasza:
Másik bőngészőket kipróbáltad....? -_- ha igen akk próbáld meg újra tenni a böngészőt... vagy miért nem okostelefonon iratkozol fel?
2/2 A kérdező kommentje:
Okostelefonon próbáltam... És amúgy valahova fel tudok iratkozni valahova meg nem... Nincs közte semmi összefüggés... De azért a választ nagyon köszönöm!
2014. okt. 14. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!