Aliexpress.com-rol rendelt mar valaki telefont?
Figyelt kérdés
En szeretnek telefont rendelni. Velemenyek,tapasztalatok?2014. okt. 11. 19:28
1/7 anonim válasza:
Nem tudom milyet akarsz, én nem nagyon tudok olyanról ami megérné, mert vámot kell fizetni rá, így nem igazán olcsóbb mintha itthon vennéd. Garancia nincs.
2/7 A kérdező kommentje:
Par haverom rendelt mar telefont.Ok valahogy atcsuzstak a vamon :) gondolom csupan szerencsejuk volt
2014. okt. 11. 20:57
3/7 anonim válasza:
Szerintem az a titka,hogy ne DHL-el rendelj,mert a sima china postával,ami ajánlott, tehát van nyoma,csak lassabb,szóval azzal inkább atcsuszik,viszont DHL-el már tuti nem. A telefonokrol az a véleményem,hogy ne klon, utanzatot vásárolj,hanem ami nálunk nem forgalmazott márka,mert azokat dicsérik..ha valami gondod van vele,akkor alkatrészt is simán lehet rendelni hozzá kintrol olcsón...
4/7 anonim válasza:
Sziasztok azt nem tudnatok nekem megmondani hogy milyen bankartyaval lehet vasarolni azt tudom hogy maistro de melyik banknal csinaltasak es pontosan milyet hogy tudjak is ott vasarolni. Koszi aki valaszol
5/7 A kérdező kommentje:
En pl VISA-s vagyok es tudok rendelni problema nelkul.
2014. okt. 12. 21:37
7/7 anonim válasza:
Nekem master card van és azzal is lehet...bár van egy maestro kartyam és azzal például én nem tudok neten fizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!