Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aliexpress.com-rol rendelt...

Aliexpress.com-rol rendelt mar valaki telefont?

Figyelt kérdés
En szeretnek telefont rendelni. Velemenyek,tapasztalatok?

2014. okt. 11. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyet akarsz, én nem nagyon tudok olyanról ami megérné, mert vámot kell fizetni rá, így nem igazán olcsóbb mintha itthon vennéd. Garancia nincs.
2014. okt. 11. 19:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Par haverom rendelt mar telefont.Ok valahogy atcsuzstak a vamon :) gondolom csupan szerencsejuk volt
2014. okt. 11. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az a titka,hogy ne DHL-el rendelj,mert a sima china postával,ami ajánlott, tehát van nyoma,csak lassabb,szóval azzal inkább atcsuszik,viszont DHL-el már tuti nem. A telefonokrol az a véleményem,hogy ne klon, utanzatot vásárolj,hanem ami nálunk nem forgalmazott márka,mert azokat dicsérik..ha valami gondod van vele,akkor alkatrészt is simán lehet rendelni hozzá kintrol olcsón...
2014. okt. 12. 08:45
 4/7 anonim válasza:
Sziasztok azt nem tudnatok nekem megmondani hogy milyen bankartyaval lehet vasarolni azt tudom hogy maistro de melyik banknal csinaltasak es pontosan milyet hogy tudjak is ott vasarolni. Koszi aki valaszol
2014. okt. 12. 21:26
 5/7 A kérdező kommentje:
En pl VISA-s vagyok es tudok rendelni problema nelkul.
2014. okt. 12. 21:37
 6/7 anonim válasza:
Koszi :)
2014. okt. 12. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem master card van és azzal is lehet...bár van egy maestro kartyam és azzal például én nem tudok neten fizetni...
2014. okt. 13. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!