Mennyire lehet sikeres egy tini lany "szerelmi életéről" szoló blog?
Figyelt kérdés
Nem a szexre gondolok a "szerelmi élettel"
Tudom, hogy ez a téma mennyire elcsépelt meg mit tudom en, de ettől függetlenül meg lehet sikeres?
Csak NORMALIS válaszokat köszi :)
2014. okt. 11. 15:44
1/6 anonim válasza:
Olyannyira amennyire egy ember szeret olvasni egy másik embernek az életét(ember függő személy szerint hányok tőle)
2/6 anonim válasza:
Minden lehet sikeres. Sokszor elképedek, hogy "ez érdekli az embereket?"
3/6 anonim válasza:
Sikeres lehet, amennyiben találsz olvasót
4/6 pinkpancser válasza:
Próbáld ki és kiderül. Egyébként nem feltétlenül a téma miatt jó egy blog, hanem amiatt is, ahogy írják.
5/6 anonim válasza:
engem nagyon érdekelnek az ilyenek, bár ez elég szubjektív. én biztos olvasnám :) kezdj bele, ahogy az előttem szólók is írták, sok dologtól függ egy blog sikeressége. ne a népszerűségre/sikerességre hajts, hanem hogy amit írsz, tényleg jó legyen. hajrá, és ha kész, küldj linket léci! :)
6/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogy írod, milyen fogalmazással. Amennyiben rossz helyesírással bugyuta témával, mivel nabból 500000 van, ezért az olvasottságod kb 0 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!