Tudtok ilyesmi blogokat?
Figyelt kérdés
Olyan blogot keresnék, ami egy sima család életéről szól: szülők, gyerek(ek) mindennapi élete.. Lehet egy tök általános család, lehet olyan, ahol valami probléma van. Pl. [link] ez érdekes, szomorú és egyben vidám is, a hármasikrekről, akiknek azért komoly problémájuk lett a korszülés miatt. Csak május óta szünetel.. De valamiért mégjobban szerettem ezt: [link] Bár már rég nem megy, 2010 óta, de addig mindig olvastam. Egy Amerikába kiköltözött magyar család írta, igazából csak az itteni rokonaiknak, de én is olvastam. Csak az átlagos mindennapjaikat írják.. Szóval ilyesmi blogokat tudna valaki linkelni?2014. okt. 10. 21:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!