Melyik a jobb/gyorsabb internet?
attól függ, hogy milyen csomagra fizetsz elő.
a szolgáltató, úgy általában se nem gyors, se nem lassú - a le (és feltöltés) sebessége szerinti előfizetési csomagok vannak, ott tudod kiválasztani, hogy neked melyik sebesség a megfelelő. (és mennyit enged meg a pénztárcád...)
UPC. T-onlinet inkább hanyagold. Elmesélek velük kapcsolatban egy igaz történetet.
Az eset két hete péntek délután történt meg, becsengetnek, kimegyek, mondják, hogy a T-onlinetól vannak és netet akarnak nekem ajánlani. Nekem egy kábelnet előfizetésem van még fél év hűségnyilatkozattal, de nembaj én dumáltam velük. Megkérdeztem, hogy miért is jobb a kábelnetnél a T-online internete. A válasz a következő volt: A T-online nete sokkal stabilabb, mert ez rézkábelen jön, míg a kábelTV-s internetet antennával lehet fogni. Itt megkérdeztem, miért kábel a neve a kábelnetnek, amire ők azt mondták, hogy valami szleng lehet, vagy nem tudják. Ekkor én elkezdtem röhögni, amire ők azt mondták, hogy ne nevessek, ők OKTATÁSON vettek részt ebből. Itt elbúcsúztunk és azóta se láttam őket.
Ha két ilyen marketingest képesek kiküldeni, akkor szerintem ez mindent elmond a cégről...
Ha csak ez a kettő közül kell választani, akkor talán T.
De egyik sem a legjobb.
UPC-nek gyorsabb a nete (és jóval drágább is), de korlátozások vannak, nem olyan stabil, stb.
T viszont kicsit lassabb (és ez sem olyan olcsó), de cserébe nincs korlátozás, és mindig stabil.
De ha van nálatok digi, mindenképp azt válaszd.
Mi az hogy a UPC drágább???
A T-Online a k.urva drága. A 60-as UPC netem havi 5000Ft. A T-nél az 50-es 13000 Ft!!
És mi az, hogy a UPC nem annyira stabil? Eddig mindig hozta a 60-at, sőt szinte mindig 65-tel jön!
Nem kell az embereket hülyíteni.
Ezt hogyérted,hogy mindig hozta a 60 at?
60kb/s?
és mennyi feltötlési sebesség?
"és mindig stabil. "
Hol stabil? Nekem másfél éve napi szinten szétkapcsol a netem (T-Fos) és már mindent kipróbáltuk... Néha napokig nincs net, és a szomorú az, hogy fősulihoz NAPI szinten kell net.
Nos, T-Fos:
Naponta felhívom őket hibabejelentéssel, de olyan baromságokat mondanak, hogy a fejem a falba tudom verni tőlük.
" Vírusos a gépe".
Mondtam, hogy aha, tuti. Simán felcsatlakoztam két megyével odébb barátnőmnél, semmi gubanc nem volt. És milyen MEGLEPŐ, hogy itthon a két másik gép se tudott felcsatlakozni... (biztos egyszerre lettek vírusosak, miközben kb 2 éve semmilyen probléma nem volt.)
Akkor jöttek azzal a marhatojások, hogy áh, szar a router. Lecsaptuk routert, maradt a modem, menjen egy gépre, csak elérjük a kívánt oldalakat. Hát, ugyanúgy megszakadt a kapcsolat. Kitalálták, rossz a laptop. Kár, hogy a két sima gép se tudott felcsatlakozni. Ismihez bevittük a gépeket, biztos, ami biztos alapon. De vicces, hogy mind feltudott náluk csatlakozni. (hát nem furcsa?!)
Aztán, szar a modem. (nem ők, áh, nem)
Cserélték.
Ugyanolyan maradt, napokra elszállt a net, nem töltött be egy mailfiókot sem.
Másik modem.
Azóta is S.Z.A.R. a netem. Nem tudok másra váltani, mert nincs más szolgáltató, sulihoz, munkához (kinek mi) meg muszáj, így sz*punk a T-Fossal. Azért van ekkora pofájuk, mert tudják, úgyse tudunk váltani.
Más. Befizettem időben a csekket, de kikapcsolták a netet. Telefon, jött a parasztvakítás, hogy nem fizettem be. Mondtam, hogy kezemben a csekk... Hát, scanneljem be. Megkérdeztem Mrs. Hülye Libát, mégis, hogy küldjem el, ha kikapcsolták a netet? :) Hát küldjem mailben... Kiröhögtem, majd felvilágosítottam, hogy a művelet miért nem végrehajtható, és mi lenne, ha faxolnám. Mire a némber: ja, faxot x nap alatt dolgozzák fel.
Elmentem a legközelebbi T-Központos akármibe, hozzájuk vágtam a csekket, mire kiderítették, hogy óóó, ez amúgy beérkezett, csak valami hiba van a rendszerükben...
Mire megoldották a problémát, eltelt két nap. És nem én hibáztam, időben befizettem a csekket. Hasonló "kis" balesetek minden hónapban előfordulnak.
Rohadt drágán rohadt nagy semmi. Ez a T-Fos.
Lehet, hogy csak én jártam így (bár nem vagyok mesefigura, aki felett kis esőfelhő...), de nekem a hócipőm tele van velük. És igen, továbbra is előfizető leszek, mert nincs más helyettük a környéken. Sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!