Ha én megosztok egy privát Youtube videót valakivel, az hogyan működik?
Figyelt kérdés
Miután megadom az e-mail címét, azt a Google hogyan használja fel és hogyan ellenőrzi az illetőt? Ha nem gmail-es címet adok meg, akkor egyáltalán nem értem a dolgot.2014. okt. 10. 09:25
1/6 anonim válasza:
Google fiók bejelentkezéshez nem csak gmail címet lehet használni.
Bejelentkezik vele és akkor számára látható lesz a videód.
2/6 anonim válasza:
Illetve lehet hogy még ez sem kell hanem a rendszer generál neked egy linket amit elküldesz a mail címére és akkor azzal a linkkel meg tudja nézni
3/6 A kérdező kommentje:
szóval Google fiók kell hozzá? Ezt nem írta sehol és nem is tételeztem fel! Akkor ezek szerint személyesen megosztani nem tudok senkivel, sem jelszóval levédeni? Csak a link birtokában bárki módszer lehetséges Youtube-on?
2014. okt. 10. 09:27
4/6 anonim válasza:
Nem azért, de miért nem próbálod ki és nézed meg milyen lehetőségek vannak?
5/6 anonim válasza:
Mi a baj a link birtokában módszerrel ?
6/6 A kérdező kommentje:
az hogy azt tovább tudja küldeni illetékteleneknek, esetleg eleve megtalálja robot, vagy csak simán gondatlanul kezeli valaki
kipróbálni nem tudom más nevében, hogy ő hogyan látja, és ezért nem csinálnék e-mail fiókot, inkább megkérdeztem itt
2014. okt. 10. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!