Nem lehet megoldani valahogy, hogy iwiwen ne látszódjon minden lépésem a hírfolyamban?
Figyelt kérdés
Annyira idegesítő..hogy mindenki látja , ha új képem van, ha új alkalmazást telepítek..Nincs valami funkció., amivel ezt rejtetté tehetem?2010. jan. 23. 11:46
2/6 anonim válasza:
1.vagyok
BŐVEBBEN:
ha azt akarod,h. a Te változásaidat senki se lássa és ne jelenj meg a hírfolyamon,akkor menj a profil szerkesztésre, majd bal oldalt a menüben, alulról a harmadik menüpont "Hírek rólam" -ra kattints.
Ott vedd ki az összes pipát majd mentsd el.
3/6 A kérdező kommentje:
de hogy kell átállítani? nem azzal van a bajom, hogy látom mások minden változtatást, hanem hogy ők is látják az enyémet:D konkrét példa: nem tudom milyen eza Csajok és pasik alkalmazás, de állíndóan kapom az értesítéseket, amiket csak úgy nézhetek meg, ha telepítem..de ezt ugye mindenki látja, és ez nagyon zavaró..ezt el lehet kerülni?
2010. jan. 23. 11:53
5/6 A kérdező kommentje:
jajj, köszönöm szépen! nem gondoltam volna , hogy van ilyen funkció..köszi mégegyszer!
2010. jan. 23. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!