Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Régen ask. Fm, de most mi?

Régen ask. Fm, de most mi?

Figyelt kérdés
Nem vagyok es nem is akarok netceleb lenni, szóval le hordós válaszokat nem kerek! Egyszerűen csak az erdekel, hogy ma miből/mitől lehet valaki netceleb. Ugye többeknek hozott sikert az ask.fm. De az mar annyira meg van tömve emberekkel, ha valaki most elkezdi, sose lehet ismertebb. Ma mit érdemes elkezdeni?

2014. okt. 7. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Bármit:

Facebook, Twitter.

Egyszerüen keress rá a népszerű közösségi oldalakra.

2014. okt. 8. 02:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké, én fent vagyok Facebookon, meg van instagram fiókom is. Inkabb az erdekel, hogy melyik az az oldal, ahol annyira ismert lehet valaki mint az askon volt.
2014. okt. 8. 05:19
 3/5 anonim ***** válasza:
A MySpace, már nem játszik. Ha keletre kell, akkor VK (orosz FB-nek is becézik), meg a kínai (most nem tudom, mi a neve) közösségi oldal is ott van.
2014. okt. 8. 05:26
 4/5 anonim ***** válasza:

nem a csatorna a lényeg, hanem a külsőségek(inkább ez van túlsúlyban legalábbis). akár a facebook is, youtube is egy tökéletes csatorna lenne, lényeg, hogy legyenek jó drága cuccaid, meg nézz ki úgy, hogy a 13 éves lányok csurgassanak a bugyiba. ask.fm-en sem azért lett senki népszerű, mert ő ott valami jó dolgot tett...csak megnézték a képét, és látták, hogy mekkora swag a gyerek, és ennyi, még a válaszok vagy a lájkok száma sem jelent semmit. ez is azt bizonyítja, hogy rengeteg ember van ask.fm-en is, akiknek van már 10ezer válaszuk, meg 100ezer lájkjuk, de a kutya nem ismeri őket, mert kinézetre egy senkiházi, kínai ruhás lúzernek nézik.

sokan ezt nem fogták fel...ott a vékony gery nevezetű bajai srác...bűnronda, csóró, stb. rájött, hogyan lehet indiai meg arab követőket szerezni tömegesen facebook-ra(nem bonyolult...), van neki már gondolom 20ezer követője, de igazából a kutya nem kíváncsi rá...szóval nem a számoktól vagy a módszertől lett senki népszerű, csak a külsőségek.

2014. okt. 8. 12:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem belekötni hanem véleményt nyilvánítani szeretnek! Oke akkor a platform az mindegy, de egyáltalán nem hiszem hogy csak a külső számít. Ott vannak YouTube-on rengetegen, akik nem néznek ki jól, de amit CSINÁLNAK, az tetszik másoknak! :)
2014. okt. 8. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!