Mi lehet a probléma a TELEKOM (T-MOBILE) mobilinternettel?
Figyelt kérdés
Egyszer lassú,egyszer gyors. Újratelepítettem az operációs rendszert,az első futtatáskor tökéletesen működött,viszont mikor másodszorra kapcsoltam be már iszonyat lassú volt. Kihúztam,majd vissza,sokadszorra ismét begyorsult,de ez csak addig tartott amíg újra nem indítottam a gépet. Próbáltam másik USB-be dugni,ill. stick-ket is cseréltem,de nem segített.
Ma megint újratelepítettem az oprendszert,ugyanazzal az eredménnyel: első indításkor tökéletes,utána lassú.
Mi lehet a baj?
2014. okt. 6. 14:13
1/6 anonim válasza:
Ez a mobilhálózat tulajdonsága. Környezeti változásokra nagyon érzékeny, valamint a torony terheltségétől is függ az átviteli sebességed.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
0.12 Mbps
2014. okt. 6. 14:34
4/6 anonim válasza:
Az egész jó. Nulla a garantált. Örülj, hogy működik.
5/6 anonim válasza:
Emiatt ne telepítgesd újra az op.rendszert, mert egy idő után bele fogsz fáradni. Fogadd el, ilyen a mobilinternet.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké,Én értek mindent és köszönöm a válaszokat,csak hát tudjátok az a helyzet,hogy közel 4 éve használom ugyanezt a mobilnetet és mindezidáig semmi probléma nem volt vele...
2014. okt. 7. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!