Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudnátok olyan programot...

Tudnátok olyan programot mondani amivel áttörhető a kollégiumi internet letiltása?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy van ilyen csak okosan kell használni, szóval nem orrba-szájba kell torrentezni.
2014. okt. 6. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát... nehezen.

Játékoknál szinte kb. sehogy,netezésre pedig Tor böngésző.

2014. okt. 6. 10:29
 2/6 Tengor ***** válasza:
100%
Segítsünk kirúgatni magad?
2014. okt. 6. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát... az meg a másik lehet.

Amúgy nem feltétlenül járna lebaxás.. lehet hogy csak pl. torrent miatt vannak tiltva a portok.

2014. okt. 6. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Elmondok egy titkot: a való élet nem olyan, mint az amerikai akciófilmek, hogy van egy program, benne egy nagy piros HACK gomb, amit ha megnyomsz, mindent meghekkel.

Az sem mindegy, hogy mit és milyen módon tiltott le. Áttörni úgysem lehet - legalábbis anélkül, hogy illegálisan be ne hatolj a hálózati eszközökbe -, az viszont már más kérdés, hogy valami trükkel meg lehet-e kerülni adott esetekben a tiltást.

De egy biztos: ez nem úgy megy, hogy letöltöd a "FreeDormitoryWeb Pro" programot, elindítod, és örülsz, mint majom a farkának.

2014. okt. 6. 10:56
 5/6 A kérdező kommentje:
A haverom szaktársa valami programmal megkerülte a falakat és mint a barom torrentezett, ezért lebukott. Én csak játszani szeretnék. Így is megtudtam oldani persze, mobilnet megosztással gépre. 15 perc játék 10 megabyte. Vettem 1 giga netet, így, hogy csak játékra fordítom egy hónapig elég az. Persze ingyér jobb volna játszani. :]
2014. okt. 6. 11:02
 6/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
VPN (vagy proxy) lenne a te barátod, viszont játéknál a latency annyira megnőne, hogy élvezhetetlen lenne.
2014. okt. 6. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!