Ukrajnában a háború miatt lehet olyan, hogy nincs internet?
Nincs kizárva semmi. :/
Nincs ott háború csak felkelés. De az is csak a krím félszigeten én úgy tudom. Minden máshol elvileg zökkenő mentes minden. Mert szoktam/tak kijárni cigiért ezért azért és minden normálisnak tűnik.
"Nincs ott háború csak felkelés. De az is csak a krím félszigeten én úgy tudom. "
A nap tájékozott embere. :D Donetsk nem ismerős? Elvileg ott is csak egy kis felkelés van, gyakorlatilag/nemhivatalosan viszont folyik a háború Oroszország és a Nyugat között.
Kedves első: ennél jobban nem is tudtál melléfogni.
A Krímen pont hogy viszonylag nyugis most a helyzet. A legnagyobb harcok Donyeckben és Luhanszkban vannak.
#4: Ukrajna egy nagy ország. Csak a példa kedvéért, amikor idehaza Budapesten a tévészékházat ostromolták, Sopronban tök nyugi volt, senkin meg nem lehetett volna mondani, hogy valahol máshol gondok vannak. Ukrajnában is ez a helyzet. Keleten folynak a harcok, ebből a nyugati vidékeken csak azok éreznek meg valamit, akiket behívtak katonának.
Kérdező: remélem, csak annyi történt, hogy tényleg lekapcsolták az internetet. A hadviselés egyik fontos eszköze manapság a telekommunikáció megbénítása, ráadásul a tűzharcok közepedte nem hinném, hogy a megsérült kábelek cseréje lenne a legfőbb elfoglaltságuk. Bízzunk benne, hogy komolyabb baja nincs barátodnak!
Na tesóm nem jött haza, de facen beszélek vele és:
" nincs háború internet meg ott nincs ahol áram
sincs ne higgy annak amit itt olvasol vagy látsz
mert az általában nem igaz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!