Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ukrajnában a háború miatt...

Ukrajnában a háború miatt lehet olyan, hogy nincs internet?

Figyelt kérdés
Luhanszki barátom már július óta nem adott hírt magáról. Csak interneten tudjuk tartani a kapcsolatot. Lehet, hogy a háború miatt nem tud fellépni a netre, vagy olyan történt, amibe bele sem akarok gondolni?

2014. okt. 5. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

Nincs kizárva semmi. :/

Nincs ott háború csak felkelés. De az is csak a krím félszigeten én úgy tudom. Minden máshol elvileg zökkenő mentes minden. Mert szoktam/tak kijárni cigiért ezért azért és minden normálisnak tűnik.

2014. okt. 5. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

"Nincs ott háború csak felkelés. De az is csak a krím félszigeten én úgy tudom. "

A nap tájékozott embere. :D Donetsk nem ismerős? Elvileg ott is csak egy kis felkelés van, gyakorlatilag/nemhivatalosan viszont folyik a háború Oroszország és a Nyugat között.

2014. okt. 5. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Majd amikor minket is lőnek, akkor meglátod, hogy az első dolog, amit lekapcsolnak, az az internet lesz. Meg a telefon minden formája természetesen. Akkor jössz majd rá, hogy ezek nélkül szinte tehetetlen vagy, ha gyorsan kell cselekedni. Nem egyszer fordult már elő válsághelyzetben, hogy ilyet csináltak.
2014. okt. 6. 00:24
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Cirka egy hete voltam kint, de nem vettem észre lövöldözést vagy idegességet az emebreken ukarja elejében vagy hogy mondjam. Záhony után. :P De holnap jön haza tesóm majd megkérdezem tőle miújság arra.
2014. okt. 6. 00:30
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Kedves első: ennél jobban nem is tudtál melléfogni.

A Krímen pont hogy viszonylag nyugis most a helyzet. A legnagyobb harcok Donyeckben és Luhanszkban vannak.

#4: Ukrajna egy nagy ország. Csak a példa kedvéért, amikor idehaza Budapesten a tévészékházat ostromolták, Sopronban tök nyugi volt, senkin meg nem lehetett volna mondani, hogy valahol máshol gondok vannak. Ukrajnában is ez a helyzet. Keleten folynak a harcok, ebből a nyugati vidékeken csak azok éreznek meg valamit, akiket behívtak katonának.

Kérdező: remélem, csak annyi történt, hogy tényleg lekapcsolták az internetet. A hadviselés egyik fontos eszköze manapság a telekommunikáció megbénítása, ráadásul a tűzharcok közepedte nem hinném, hogy a megsérült kábelek cseréje lenne a legfőbb elfoglaltságuk. Bízzunk benne, hogy komolyabb baja nincs barátodnak!

2014. okt. 6. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Na tesóm nem jött haza, de facen beszélek vele és:

" nincs háború internet meg ott nincs ahol áram

sincs ne higgy annak amit itt olvasol vagy látsz

mert az általában nem igaz"

2014. okt. 6. 23:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Jelentkezett. Azt mondja, létrejött a Luganszki Népköztársaság. Bár még mindig nincs béke, nagyon boldog. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2014. nov. 15. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit, és örülök, hogy nem esett baja!
2014. nov. 17. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!