A google chrome biztonságos kereső?
"Kemény 3 oldal. Hát nem semmi! Szerintem is nekik hiszek majd, több millió emberrel ellentétben, aki minden nap használja a Google-t."
ráadásul több éves cikkek...
Alá tudod támasztani ?
Ennyí erővel minden más is adatot lop megsúgom neked lehet ez az oldal is lenyúlta pár cookidat és ip cím szerint rögzítették hogy erre voltál.
Hahaha
Most is proxy szerverről írok, a sütik meg ideiglenesen maradnak meg nekem.
(Mit kéne alátámasztani? A tények stabil lábakon állnak.)
hát akkor hallod elég beszarilehetsz ha proxy alól irkálsz :D
A cookikat meg hiába törölteted így is úgyís elküldi a böngésző függetlenül attól hogy törlöd e őket a böngésző bezárásakor.
A FireFox elküld párat a GOOGLE-nak is egyébként .
Én blokkolom az összes sütit. Csak néhány oldalnak engedélyezem, annak is csak ideiglenesen.
A google-nak meg csak akkor küld sütit, ha be van kapcsolva a Safebrowsing szolgáltatás a Firefoxban (ugyanis a google csinálja a listát a veszélyes oldalakról) Ha valaki ezért kikapcsolja, akkor felteheti a WOT kiegészítőt a Firefoxhoz.
sütemények néllkül a legtöbb webes oldal behal. Azért n e vigyük már túlzásba a parát..
(nálam is korlátozva vannak a meglátogatott odalakra)
"(Mit kéne alátámasztani? A tények stabil lábakon állnak.)"
Olyan stabilan állnak, hogy még egy esetről sem hallottam, hogy a Google adatot lopna. Bár mi számít adatlopásnak? A buszvezető is lopja az adatot, ha látja, hogy én most leszállni kívánok és jelzek? Vagy a boltban lopja az adataimat az eladó, mert ha minden nap veszek egy kiflit, akkor tudja, hogy szeretem a kiflit.
13:12
Ugye te sem gondoltad komolyan ezt a hülyeséget amit írtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!