Hogy lehet elemeket átírni az elem vizsgálatával?
Figyelt kérdés
Ismerőseimet láttam, ahogy egy alap szöveget/képet, ami az oldalon van kijelöltek, jobb klikk elem vizsgálata, majd valamit átírtak, és megváltoztatták azt, ami azon az oldalon volt. Pl. meg tudták csinálni, hogy facebook bejelentkezésnél az email címet csillagozva, a jelszót pedig normálisan kiírva adta ki. Ezt hogyan lehet megcsinálni?2014. okt. 3. 18:21
1/2 CspCsj válasza:
Akkor lássuk facebook bejelentkezést.
- Chrome esetén:
Jobbgomb a jelszó mezőn > Elem megtekintése > alul megjelenik a forráskód egy kéken kijelölt kódrészlettel > jobbgomb a kijelölt részen > Edit as HTML > megkeresed a type="password" részt és átírod type="text" -re > Ha akarod hasonlóan megismétled az email mezővel, csak ott a text szót kell password-ra átírni. Ha végeztél akkor bezárod a lap alján ezt a kódablakot és amíg nem zárod be a facebook ablakot szerintem megmarad ez a kis trükk.
- Firefox-nál hasonló csak "Elem vizsgálata" és "Szerkesztés HTML-ként" a jobbgombra kiválasztandó menüpont, a többi ugyanaz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezt a HTML-es lépést hagytam ki, így már minden működik. Nagyon köszi :)
2014. okt. 4. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!