Megszűnt a vezeték nélküli hálózati elérésem, egyik napról a másikra a notebookomon vajon miért? A többit lent.
Notebook bekapcsolása után eddig minden esetben megjelentek a vezeték nélkül elérhető hálózati címek,köztük az enyém is,de ez most megszünt,annyit ír ki bekapcsolás után,hogy nincs elérhető vezeték nélküli hálózat.
De ez nem igaz,mert ha a wifi-s telefonomon aktiválom a wifit rögtön talál 3 hálózatot is,persze az enyém is benne van.
Mit beállításokat kellene átnéznem/beállítanom,hogy a notebookon is újra elérhető legyen??
Ezen már túl vagyok,ez nem segített.
Az a lényeg,hogy a hálókártyám nem kapcsolódik a vezeték nélküli hálózathoz/hálózatokhoz,és bekapcsolásnál a buborékba az jelenik meg:nincs használható vezeték nélküli hálózat,holott ez nem igaz mert van 3 is!!!
Ezt tegnap óta csinálja a gépem,eddig semmi problémám nem volt vele,mikor bekapcsoltam kaptam egy listát az elérhető hálózatokról,most meg semmi!!
Beállításokhoz nem lett nyúlva,de kínomba már rendszer-vissza állítást is csináltam,az se segített!!
Egyéb ötlet?
:))))))
Mekkora áll.t vagyok,ki volt kapcsolva a wifi gomb a notebookon!! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!