Hogy tudom megakadályozni, hogy ne ugorjon fel reklám minden pillanatba?
MalwareBytes + AdBlock ma is
Kapcsolódó kérdések
Milyen szűrőt (vagy egyebet) telepítsek, hogy ez a sok pofátlan reklám (játék, termék) stb eltűnjön?
Felugró idegesítő reklámok Chrome-on?
Hogy tudnám a reklámokat kiküszöbölni?
Mozilla Firefoxon, egy zene letöltése közben bejött egy reklám, mikor ki akartam ikszelni, véletlenül rámentem arra, hogy minden hasonló fileal tegyen ugyanúgy. Majd az okéra...
Hogyan tudnám megakadályozni, hogy internetezés közben hirtelen reklám-és játékoldalak ugorjanak fel, "kiütve" az általam behívott honlapot?
Hogyan lehet az oldal alján állandóan megjelenő reklám csík felbukkanását megakadályozni?
Módosított hosts fájl.
Minden hónapban frissül az adatbázis és nem kell semmilyen program.
Az adfender nem blokkol semmit, az adblock nem az igazi sajna, az adguard jó lenne, de fizetős és nem is olcsó.
Na de nem mindenki használ ám crome-ot vagy firefox-ot.
Mi van a többi böngészővel?
Kihagytad a felsorolásból a legjobb böngészőt a Maxthont.
Ehhez hol az adblock?
Nem kell telerakni a gépet mindenféle akármiblockokkal, bőven elég a hosts fájlban tiltani a nem kívánt oldalakat, reklámokat, felugrókat (facebook-ot),akármit.
Minden blokkolónak van egy tiltólistája, ami általában havonta bővül, ezt meg lehet találni és egyebek között a host fájlhoz rakni és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!