Linuxra Mozilla vagy Chromium?
Érvek szólhatnak pro/kontra módra (azért, mert...):
- ez volt előre telepítve
- megszoktam
- gyorsabb
- hamarabb jön ki a frissítés
- bővítményben jobb
- jobb boot
- jobb "programozás"
- stb...
Firefox, pro:
- ez volt előre telepítve
- megszoktam
- bővítményekben jobb
- jobb "programozás"
(és most saját)
- sokkal szebb a renderelt oldal
Chrome/Chromium pro:
- gyorsabb
A boot folyamatnak ehhez semmi köze. Mindkettő azonos gyakorisággal frissül.
Chromium-browsert használok.
A céges gépemen Chrome megy (a sebessége miatt + megszoktam), mivel a kettő kompatibilis nem kell a könyvjelzők és hasonlók hurcolásán agyalni.
A chromium-browser frissítései valóban később jönnek a Chrome-hoz képest, ezzel szerintem együtt lehet élni. Sajnos néha becsúsznak bakik, mint idén a í gomb inaktivitása. Ezt csak az új verzióban orvosolták, tekintve, hogy más gombbal működött, illetve kis nemzetként nem is túl sok embernek okozott problémát. Amikor előjött a hiba, akkor próbáltam átállni FF-re, ill Chrome-ra (linux alatt is megy), de valahogy inkább visszatértem a chromium-browserhöz, és használtam az Alt Gr + J-t.
Bővítményekben amennyire láttam nincs túl nagy különbség, a legtöbb problémára legalább 5 plugint találsz mindkét böngészőre.
Firefox Forever :)
Szebb
Jobb
Okosabb és okkal ez az alap Ubi-n :)
Alkérdés pontosítása:
Boot: azonos feltételek mellett program indulása és teljes betöltése kiegészítők nélkül.
A választ köszönöm mindenkitől, aki majd írni fog, annak meg előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!