Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Svédországba engedélyezett...

Svédországba engedélyezett torrent használata?

Figyelt kérdés

2014. szept. 29. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

SvédországbaN

Mi van vele?

2014. szept. 29. 09:39
 2/7 anonim válasza:
55%
Nem.
2014. szept. 29. 09:40
 3/7 P.O.C. ***** válasza:
60%

Igazából sehol se engedélyezett, még Magyarországon se.

Inkább úgy csoportosíthatjuk a helyeket, hogy ez hol megtűrt kartergóra, és hol nem az.

Nos, volt osztálytársam bátyja már vagy 12 éve kint él, már svéd felesége is van. :)

Rendszeresen torrentezik és még soha nem volt baja belőle. Régen, mikor még nem ment neki ilyen jól, szinte mindent onnan szerzett be. Most már csak magyar nyelvű sorozatokat, filmeket, zenéket szed le onnan, amit ott nem tud beszerezni legálisan.

De ettől még nem akarok általánosítani, hogy akkor neked se lesz belőle bajod.

2014. szept. 29. 09:53
 4/7 Tengor ***** válasza:
100%

A torrent használata mindenhol engedélyezett (kést is lehet kapni bármelyik országban).

Az illegális tartalmak letöltése és megosztása, amit más és más módon szabályoznak.

2014. szept. 29. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudok olyan helyről, ahol a Torrent tiltott lenne. (Persze, Irakban, Kínában, stb. lehet, hogy az, de európai országokban sehol nincs tiltva.)

A torrent egy technológia, ami - elsősorban nagyobb - állományok tömeges letöltését segíti. Önmagában ebben semmi tiltott nincs, olyannyira, hogy pl. az Ubuntu inkább javasolja a telepítő DVD letorrentezését, mint a sima letöltést.

Az, hogy te mit akarsz letölteni, az már más kérdés. Az már minősülhet tiltott tevékenységnek.

2014. szept. 29. 13:15
 6/7 P.O.C. ***** válasza:

Jó igen, én se a technológiára értettem hogy illegális. De ezért ne tegyünk úgy, mint ha nem tudnánk, hogy a torrentet 99,9% -ban illegális tartalmak megosztására használják fel.

Szerintem a kérdező se Linux lemezkép fájlokat akar letölteni naphosszat Svédországban. Nem ezért kérdezte. :)

2014. szept. 29. 13:32
 7/7 Tengor ***** válasza:
100%

A minap volt itt egy tag, aki attól parázott, hogy őt megbüntetik ha a Steamen vásárolt ill ingyen beszerezhető játékokat letölti, mert "itt kinn büntetik a letöltést".

Ezek után érdemes tisztázni, hogy mi is az illegális és mi nem.

Értem én, hogy egyszerűbb a fogalmazás, de az egyszerűségnek nem kell a pontatlanság rovására mennie.

2014. szept. 29. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!